Besettelse, vinnerskaller og arbeidsglede

  • Besettelse, vinnerskaller og arbeidsglede
  • Besettelse, vinnerskaller og arbeidsglede
  • Besettelse, vinnerskaller og arbeidsglede
  • Besettelse, vinnerskaller og arbeidsglede
  • Besettelse, vinnerskaller og arbeidsglede

Dette var bare noen av stikkordene i anledning fagdag for elevene på Topplinjen for Innovasjon og Ledelse. På Hetland vgs. fikk vi storfint besøk. 

Tekst og foto: Siri Hauge Solbakken

På talerlista var selveste Bjørn Maaseide, volleyballstjerne, gründer i treningssenterbransjen, eiendomsforvalter og snart bankmann. Han snakket om sin reise til suksess og viktigheten av å omgi seg med gode folk. Vi fikk også inngående kjennskap til hvordan kjøkkenutstyrsbutikken Kitch'n jobber med de nyeste verktøyene innenfor markedsføring. Hvordan de skreddersyr tilbudene du får som kunde, holder administrasjonen liten og møtene korte. Dette er suksesskriteriene som gjør at de kan leve godt i en ellers tøff bransje, ifølge Bjørn Reidar, en av Kitch'ns grunnleggere.

Vi var også heldige å få besøk av Kim Egenes, tidligere forhandler av energi i Statoil, nå bilselger i Bertel O' Steen. Her fikk vi lære mer om distribusjon av biler, med fokus på Mercedez-Benz. Han gav oss både tilbakeblikk til hvor bilhistorien startet og fremblikk til hva vi tror bil vil være for neste generasjon. Fagdagen ble mesterlig avrundet av Kristine Moe Sirnes fra DNB som innviet oss i deres verdier og kundeløfte. De har hatt kunden i fokus, og blant annet prioritert oppstartsbedrifter. Dette syns Kristin har vært så spennende at hun, etter 17 år i DNB, selv har valgt å starte opp bedrift!

 Det var pause med pizza og fotografering av topplinje-gjengen. Her skjedde det også en uformell kunnskapsutveksling blant publikum og foredragsholderne. 

Del denne artikkelen på: