Energisk rosablogger

Foto: Trude Alsterberg

Kjernefysiker og rosablogger Sunniva Rose holdt et inspirerende og motiverende foredrag 4. februar for 1T- og Fysikk1-elever.

Sunniva jobber som doktorgradsstipendiat (forsker) i kjernefysikk ved Universitetet i Oslo. Hun forklarte at fysikkstudiene ikke svarte helt til forventningene, og at det var vanskeligere enn det hun hadde forventet. Dette løste hun ved å kombinere forskning med sminke og sko på bloggen sin. Bloggere som Sunniva Rose beviser at man kan være smart og rosabogger samtidig. Sunniva er kjent for å holde foredrag innen motivasjon, myter og misforståelser rundt kjernekraft og stråling, thorium og egen forskning. Hun inspirerer også elever på videregående skoler til realfagsstudier.
Ta en titt på  bloggen.
- Science should be more pink -