Godt besøk på åpen skole

• a?pendag19
  • a?pendag12
  • a?pendag17
  • a?pendag5
  • a?pendag10
  • a?pendag1
  • a?pendag9
  • a?pendag21
  • a?pendag15
  • a?pendag16
  • a?pendag11
  • a?pendag25
  • a?pendag3
  • a?pendag20
  • a?pendag14
  • a?pendag13
  • a?pendag6
  • a?pendag24
  • a?pendag8

Hundrevis av ungdomsskoleelever og foresatte var innom skolen da det ble arrangert åpen dag på Hetland tirsdag 19. januar.

Mange benyttet seg av muligheten til å bli guidet rundt av våre egne elever, og informasjonsmøtene i auditoriet Hugin var også godt besøkt. Malawikomiteen delte ut vafler, og benyttet muligheten til å informere om skolens Unicefprosjekt. Skolens ungdomsbedrifter hadde stands i kantinen, og på MK var det både grafisk verksted og green-screen-studio.

Det var mange som valgte å delta på skolens egen quiz, og vinneren av en iPad 2 mini ble Nora Meling Lunde fra Rennesøy ungdomsskole. Vi gratulerer!

Vi håper at så mange som mulig har lyst til å komme tilbake til høsten som nye elever!