Prisdryss til Hetlands ungdomsbedrifter!

Prisdryss til Hetlands ungdomsbedrifter!

"Årets ungdomsbedrift 2016" idet seieren er et faktum, fra venstre Andrea Sørbø Engeseth, Emma Thorvaldsen Perez, Nora Katie Fjon, Annelin Sødal, Amalie Viktoria Bertheussen og Julie-Marie Knutsen. Foto: Joachim Steinbru.

Hetlandselevene gjorde seg sterkt bemerket på Entreprenørskapsdagen 2016. I alt ble det 13 plasseringer til våre ungdomsbedrifter, og jentene i Drapé UB vant den gjeveste av alle, de ble nemlig kåret til "Årets ungdomsbedrift".

I juryens begrunnelse heter det blant annet: "Årets vinner, mener juryen, har gjort absolutt alt rett - så langt. De har lagt vekt på å utvikle en idé som kan løse et problem og som markedet i tillegg er villig til å betale for. De er løsningsorienterte og har klare og tydelige tanker og meninger. De har kommet lengst av de kandidater vi har vurdert. Og, de har planer fremover som sett fra juryens ståsted er bærekraftige. Organisasjonen består av personer som hver for seg er selvstendige samtidig som de virker å være godt samstemte, noe som er vesentlig i det å utvikle en virksomhet".  Drapé UB vant også prisene for "Beste logo", "Beste markedsføring", "Beste EWB" og "Beste regnskap", i tillegg til at Andrea Sørbø Engeseth kom på 2. plass som "Årets selger".

 Cliin UB vant prisen "Beste kundeopplevelse på nett" og kom på 3. plass i klassen "Beste IA-bedrift", mens  N-pal UB kom på 2. plass i klassene "Beste sosiale entreprenør", "Beste markedsføring" og "Beste forretningsplan".  InnoLed UB kom på 2. plass i klassen for "Årets IA-bedrift", i tillegg til at daglig leder David Amlak vant UEs "Alumnipris for beste lederskap".  Apollon UB fikk nest beste plassering i klassen "Beste regnskap".

Vi gratulerer samtlige elever med god innsats, godt støttet av lærerne Siri Hauge Solbakken og Marit Haaland Gjerde.  

Se flere bilder fra Entreprenørskapsdagen på vår  facebookside, og les mer om prisene og juryens begrunnelser på  Ungt Entreprenørskap Rogalands hjemmeside

Beste-ungdomsbedrift_article_large

Faksimile fra Rogalands avis' nettutgave 2. mars 2016

Del denne artikkelen på: