Vellykket tema- og Malawidag

• Vellykket tema- og Malawidag
    Marco engasjerte både elever og ansatte.
  • Vellykket tema- og Malawidag
    Eliteløperne i front rundt Vannassen.
  • Vellykket tema- og Malawidag
    Det var "lov" til å spasere også...
  • Vellykket tema- og Malawidag
    Forhenværende rektor Torolv Hellemo og nåværende rektor Tarjei Berge som grillmestere.
  • Vellykket tema- og Malawidag
    Kjekke aktiviteter på skolens område. Alle bilder: Marius Vervik.

Torsdag 28. april gikk årets tema- og Malawidag av stabelen. På morgenkvisten fikk alle elever og ansatte et inspirerende og lærerikt foredrag av Marco Elsafadi i kantinen. Etterpå var det sponsorløp rundt Vannassen, og aktiviteter og grilling på skolens område.

Marco Elsafadi engasjerte tilhørerne gjennom å dele sine egne erfaringer, og ved å fortelle om ting han skulle ønske at noen hadde fortalt til ham da han gikk på videregående. Kort oppsummert gikk alle fra foredraget med en oppfordring om å tenke positivt og bidra positivt for alle medmennesker.

De siste ukene har elevene blitt oppfordret til å skaffe seg sponsorer for å løpe eller spasere et visst antall runder rundt Vannassen. Det var flere som sprang opp til 6 runder, og pengene alle som deltok bidro til å samle inn, enten via sponsorer eller bøsser, er verdifull hjelp til solidaritetsposjektet vårt i Malawi.

Den siste delen av skoledagen gikk med til vennskapelige kamper i blant annet sandvolleyball, fotball og tautrekking, og været var også på vår side, det begynte ikke å regne før alle hadde gått hjem :-) Se inntrykk fra dagen i bildekarusellen øverst og på skolens facebookside.

Marco