Skolens visjon

Læring og vekst i et utfordrende miljø.

Visjonen vår forteller hva vi er opptatt av. Læring er en selvfølge. På Hetland er læringsarbeidet variert og elevaktiviserende. Elevene må lære å lære, slik at de er rustet for en livslang læreprosess.

Vi har et fleksibelt skolebygg som skal gi elevene ferdigheter til å kunne omstille seg i en verden i stadig raskere forandring. Bygget signaliserer åpenhet, samtidig som det åpner for fordypning og refleksjon. Det er viktig at dette også preger arbeidet vårt. Dette gir vekst, og gjør elevene godt forberedt til videre studier.

Vi utfordrer elevene med et høyt læringstrykk. Samspillet mellom pedagogikk, teknologi og vår spesielle organisering i de forskjellige læringsarenaer, gir sosial trygghet og et godt læringsmiljø. På Hetland har vi et spesielt godt elevmiljø – åpent, inkluderende og kreativt. Her kan elevene være seg selv, og bli respektert for det, både av medelever og ansatte, samtidig som vi gjerne vil være nysgjerrige og modige. Respekt og forståelse er viktige verdier som er med på å skape et fellesskap med felles mål.