Fag- og timefordeling

Slik ser fag- og timefordeling ut på studiespesialisering med topplinje:

Timefordeling

VG1 (35 timer per uke)
I tillegg til fellesfagene på vg1 studiespesialiserende, får elevene programfaget markedsføring og ledelse 1.  Hovedområdene i dette programfaget er: marked og målgrupper, psykologi og kjøpsatferd, situasjonsanalyse og markedsinformasjon, konkurransemidlene, organisasjon og ledelse. Dette gir elevene en spennende og kreativt grunnlag for etablering av egen ungdomsbedrift neste skoleår!

VG2 (32 timer per uke + innføringskurs i studiemestring)
I tillegg til fellesfagene får elevene programfagene entreprenørskap og bedriftsutvikling 1, markedsføring og ledelse 2 og matematikk R1 eller S1. Elevene skal velge ett programfag som f.eks: økonomistyring, fysikk 1, rettslære 1, sosiologi og sosialantropologi. I løpet av våren vil alle elever på denne linjen få innføringskurs i studiemestring og informasjonskompetanse ved handelshøyskolen BI i Stavanger. Dette blir eksklusivt bare for elevene på topplinjen. Dette kurset hjelper elevene med å være forberedt til studiet som venter dem i vg3.

VG3 (25-30 timer + studie på BI)
I tillegg til fellesfagene får elevene programfaget entreprenørskap og bedriftsutvikling 2 og BI-studiet markedsføringsledelse med eksamen høsten i vg3. Vi ønsker å  utvikle ungdomsbedriften og håper på internasjonalisering og samarbeid med andre ungdomsbedrifter i Europa. Elevene kan velge ett eller to programfag som f.eks: Matematikk R2/S2, Økonomi og ledelse, rettslære 2, politikk og menneskerettigheter, eller internasjonal engelsk.