Aktuelt

I år driver elever i faget Grafisk Design ungdomsbedrift. Outline UB tar oppdrag for andre ungdomsbedrifter, samt små og mellomstore bedrifter. I dag har de presentert utkast til roll-up for oppdragsgiver Hetland vgs!

 Årets Mini-FN er i gang, og tema i år er atomnedrustning og konflikten mellom USA og Iran. 

Tilbudet om gratis meningokokk-vaksine for Vg3-elever på Hetland er framskyndet til onsdag 11. desember. Vaksineringen foregår på Hetland mellom kl. 08.30 og 12.00, og alle Vg3-elever har fått tilsendt sms om dette.

0 Kommentarer

 I år gjennomføres Elevundersøkelsen i ukene fram mot jul. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. 

0 Kommentarer

Noen datoer som gjelder alle videregående skoler i fylket begynner nå å falle på plass. Her er det lagt inn et lite forbehold om endringer av planleggingsdagene i november og februar.

0 Kommentarer

Vi gratulerer Sander Lid Fiskå, en av elevene våre på Medier og kommunikasjon, med seier og et budsjett på inntil 100.000 kroner til å lage film for! 

0 Kommentarer

 Her ser du medlemmene i bistandsgruppen. De har ansvar for å organisere arbeidet for skolens solidaritetsprosjekt dette skoleåret.

Onsdag 4. desember inviteres foreldre og foresatte til et møte der temaet er: "Hvordan gjøre russetiden til en god tid for alle?" 

 I uke 45 og 46 kaller kontaktlærerne på Vg1 og Vg2 inn til samtale for elever under 18 år. Samtalene foregår på ettermiddags- og kveldstid.

I snart fire uker har vi  hatt besøk av fire franske jenter fra Annecy i Frankrike. De har fulgt engelsk- og fransktimer her hos oss. Jentene har bodd hjemme hos Vg2-elever her på Hetland. 

Til toppen