23.06.2016

Det har vært knyttet usikkerhet til om nye fraværsregler i videregående skole kom til å bli innført til høsten. Men nå er det klart at det gjelder en fraværsgrense i videregående skole fra 1. august.

22.06.2016

Vi ønsker alle elever, foreldre/foresatte og samarbeidspartnere en riktig god sommer.

16.06.2016

Under avslutningsfesten for Vg3 ble Klosters legat og Hetlandstipend 2016 delt ut.

30.05.2016

En avtale med distributøren Pressreader gjør det mulig for elever og ansatte å lese over 5000 utgivelser på 60 språk, og fra mer enn 100 land, gratis! Her finnes ledende aviser fra alle hjørner av verden, og tidsskrift for nesten enhver interesse.

11.05.2016

Mai og juni er en travel tid for elevene på Hetland. I løpet av noen få hektiske uker skal de få vise hva de har lært, i form av nesten 1000 skriftlige, muntlige, praktiske eller muntlig-praktiske eksamensbesvarelser.

09.05.2016

I år har to grupper fra Vg2 MK klart å kvalifisere seg til finalen i den landsomfattende konkurransen DeathTrip, hvor elever fra videregående skoler konkurrerer i å lage den beste holdningskampanjen mot ruskjøring.

30.04.2016

De siste dagene har de seks elevene i Drapé UB deltatt i NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm. Jentene kommer hjem med en 2. plass i Ferdprisen for størst internasjonalt potensial, med kunnskapen om at de var blant de fem beste ungdomsbedriftene, og mange inntrykk rikere.

30.04.2016

Torsdag 28. april gikk årets tema- og Malawidag av stabelen. På morgenkvisten fikk alle elever og ansatte et inspirerende og lærerikt foredrag av Marco Elsafadi i kantinen. Etterpå var det sponsorløp rundt Vannassen, og aktiviteter og grilling på skolens område.

Marco Elsafadi engasjerte tilhørerne gjennom å dele sine egne erfaringer, og ved å fortelle om ting han skulle ønske at noen hadde fortalt til ham da han gikk på videregående. Kort oppsummert gikk alle fra foredraget med en oppfordring om å tenke positivt og bidra positivt for alle medmennesker.

19.04.2016

I flere år har førsteklassinger ved Medier og kommunikasjon deltatt i konkurransen i regi av Norsk Hermetikkmuseum. I år var oppgaven å designe en iddis som skulle få ungdom til å spise mer sardiner og mindre kjøtt.

14.04.2016

Foredrag med Marco Elsafadi, aktivitetsdag og innsamling til Malawi på en og samme dag - rene kinderegget:-) Dette blir innholdet for elevene torsdag 28. april.