27.06.2017

 PC-ordningen for skoleåret 2017-18 starter opp 15. juni. Alle søkere vil få en SMS med med link til mer informasjon om ordningen. 

Dette skjer også 15. juni.

Les mer om modeller, priser og hvordan du bestiller på Elevportalen. 

Elever på Medier og kommunikasjon har en stasjonær Mac til rådighet på skolen når de har mediefag. De vil ha behov for egen bærbar maskin når de har fellesfag, og både Mac og PC dekker behovet her. Mange elever foretrekker allikevel Mac for å ha samme plattform som i mediefag. 

19.06.2017

Med dette bildet fra en biologisal i feriemodus vil vi ønske alle elever en riktig god sommer! Samtidig ønsker vi nye og "gamle" elever tilbake torsdag 17. august, med frammøte i kantinen.

Vg1 begynner klokka 10.
Vg2 begynner klokka 11.
Vg3 begynner klokka 12.

Resepsjonen er åpen mellom klokka 9 og 14 gjennom sommeren, bortsett fra uke 29 og 30, da holder også resepsjonen stengt.

16.06.2017

Juni er tid for avslutninger, og denne uka har vi sagt farvel til 200, og på gjensyn til 400 elever. Vg3 hadde en høytidelig avslutning onsdag 14. om kvelden, og fredag 16. juni var det Vg1 og Vg2 sin tur til å vandre ut i ferien. 

31.05.2017

Årets resultat ble 184.272 kroner. Dette er penger som overføres Unicef og deres prosjekt "Schools for Africa" i Malawi.  

Tusen takk for innsatsen til våre flotte elever. Kontaktgruppa til Janne samlet inn mest, og får middag på Egon i premie. Anna Ronja på Vg1-trinnet solgte sokker for 12.000 kroner, og ble dermed den enkelteleven som samlet inn mest. En Ipad mini er på vei. En stor takk tilslutt til Malawi-komiteen og leder Simon Belay som har stått på for å få dette trygt i havn!

 

15.05.2017

Mai og juni er en travel tid for elevene på Hetland. I løpet av noen få hektiske uker skal de få vise hva de har lært, i form av drøyt 1000 skriftlige, muntlige, praktiske eller muntlig-praktiske eksamensbesvarelser. 

Elevkalenderen har en oversikt over viktige datoer og frister. Vi ønsker alle elever lykke til med eksamensperioden! 

10.05.2017

Da er det klart at Akira, Knut Ragnar og Martin i 2. klasse Medier og kommunikasjon tok en imponerende 3. plass i Landsfinalen i konkurransen "DeathTrip". Gruppa har laget en kampanje som heter "Uerstattelig.

 

09.05.2017

Akira, Knut Ragnar og Martin i 2. klasse Medier og kommunikasjon har klart å komme til finalen i den landsomfattende konkurransen Deathtrip. 

 

 

05.05.2017

NM for ungdomsbedrifter ble avsluttet fredag ettermiddag med prisutdeling og kåring av vinnere i de forskjellige kategoriene. Både SAC og Amelle fikk pallplasseringer. 

SAC tok 2. plass i kategorien Beste salgs- og servicebedrift, og 3. plass i Nordeaprisen for beste forretningsplan. Amelle tok tredjeplassen i Spleiselagets regnskapspris.

03.05.2017

På torsdag og fredag denne uken er det duket for årets NM for ungdomsbedrifter i Lillestrøm. SAC UB og Amelle UB fra Hetland vgs er to av fem representanter fra Rogaland. 

SAC UB er allerede på plass i Oslo, og har blant annet rukket en tur innom Stortinget og slått av en prat med Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Gjengen i Amelle UB reiser over i morgen. Vi ønsker alle lykke til, og kommer selvfølgelig tilbake med mer når konkurransen er igang. 

06.04.2017

Tirsdag 25. april er datoen for årets tema- og Malawidag her på Hetland vgs. I fjor hadde vi besøk av Marco Elsafadi. I år kommer det en ny spennende gjest som vi ikke røper helt enda...

Hetland har i mange år hatt et solidaritetprosjekt rettet mot skoleutvikling i Malawi. Dette er et samarbeid med UNICEF Norge, og de kommer på besøk torsdag 30. mars for å informere og engasjere elevene rundt arbeidet de gjør i Malawi. Vi har i år satt som mål at hver elev skal bidra med minst 300 kroner. Det er flere måter å gjøre dette på. I samarbeid med Malawi-komiteen på skolen vil elevene har muligheten til å selge en spesiell type ankelsokk, og/eller det går an å avtale arbeidsoppgaver (foreldre/slekt/bedrifter). 

Til toppen