25.06.2018

Da var siste skoledag plutselig der. Vg1 og Vg2 hadde en kjekk samling i skolens kantine. Mange elever bidro med flotte opptredener. Tradisjonen tro kom også isbilen. 

Etterpå var det tid for avrunding for personalet. Dette var siste dag på jobb for Bjørg Rosfjord, en dyktig og trofast kollega gjennom 37 år. Takk for din innsats!

Første skoledag etter sommeren er mandag 20. august. Oppstart er som følger:

  • Vg1 kl 10
  • Vg2 kl 11
  • Vg3 kl 12

God sommer!

25.06.2018

Mandag 18.6 tok av vi avskjed med årets Vg3-kull. Vi feiret kvelden med masse humor, litt alvor, nydelig mat og festkledde elever og lærere.

Tradisjonen tro ble det også delt ut stipender. Skolens beste elev ble i år delt mellom to realistjenter, Annika Ueland Wister og Anne Wiig Arnesen. Vi delte også ut prisen til årets Hetlandselev. Denne ble delt mellom MK-elev Theodor Sørhus og ST-elev Julia Aislin Kvadsheim Hogan. En elev hadde null fravær på vitnemålet. Dette var Nasra Mohamed Yusuf Abdille, som fikk en oppmerksomhet for dette.

Vi gratulerer!

06.06.2018

Vi er inne i de siste uke av skoleåret 17/18. Det er eksamenstid, og på grunn av muntlig eksamen, praktisk eksamen og muntlig-praktisk eksamen er den vanlige timeplanen oppløst. 

Elevene på Vg1 og Vg2 blir kalt inn til sluttsamtaler og bokinnlevering, og har sin skoleavslutning onsdag 20. juni. For Vg3 blir det høytidelig avslutning mandag 18. juni. 

15.05.2018

Henriette Hagen, Ingvild Nystein og Hanne Stein fra Medier og kommunikasjon ved Hetland videregående skole tok i dag en meget sterk 2. plass i finalen i konkurransen "Deathtrip". 
med kampanjen ”I live”.

08.05.2018

Mai og juni er en travel tid for elevene på Hetland. I løpet av noen få hektiske uker skal de få vise hva de har lært, i form av rundt 1000 skriftlige, muntlige, praktiske eller muntlig-praktiske eksamensbesvarelser. 

Elevkalenderen har en oversikt over viktige datoer og frister, og det står mer om selve trekkordningen på hjemmesiden. Vi ønsker alle elever lykke til med eksamensperioden! 

20.04.2018

Hetland vgs sin sin tradisjonsrike tema- og aktivitetsdag gikk av stabelen torsdag 19.4. Etter et engasjerende foredrag av Samuel Massie var det fullt trøkk med grilling, russebiler/buss, støvelkast, straffespark-konkurranse, skigåing uten snø, frisbeegolf, volleyball, håndbak, bordtennis, quiz, melkespannkast, spikerkonkurranse med mer... og sola spilte som alltid på lag:) Se flere bilder på facebook.com/hetlandvgs

20.04.2018

Nok en gang har vi fått elever ved Medier og kommunikasjon gjennom det trange nåløyet til finalen i den landsomfattende konkurransen "Deathtrip". To grupper i Vg2 klarte denne gangen å kapre plasser til finalen i Oslo 15. mai. Kampanjen ”I live”, som er laget av Henriette Hagen, Ingvild Nystein og Hanne Stein Kampanjen, og kampanjen ”Du er ikke så god som du tror” laget av Geoffrey Alban, Marcus Sjåheim, Chrisremy Berrefjord og Kristoffer Søvik.

20.04.2018

Elevene Kristin Marie Endresen, Anders Berget, Tuva Frafjord og Ferdinand Patsos mottok denne uka pris for deres innsats under årets PetroChallenge i regi av Norsk olje og gass og Schlumberger.

20.04.2018

I forbindelse med Lektor2-programmet var Vg3-elever i geofag på besøk hos Statoil denne uka.

 

17.04.2018

Våren har kommet, og denne gjengen i Biologigruppa til Gunn Inger syntes det var på sin plass med litt blomster og ny beis på utemøblene på skolens lille terrasse. 

Fantastisk bra initiativ av en strålende gjeng:) 

Til toppen