06.10.2019

I uke 41 går skolen inn i velfortjent hvilemodus etter et par hektiske måneder. Elever ønskes en riktig god høstferie, og lærere en fin avspaseringsuke!

30.09.2019

Den 26. september markerte vi den europeiske språkdagen på Hetland. Det ble servert croissanter, Magdalenas og Brezel i kantinen. I lunsjen lyttet vi til spansk, fransk og tysk musikk. I tillegg har elevene deltatt i en språk-quiz. Dagen markeres for å fremme flerspråklighet og det rike språklige og kulturelle mangfoldet i Europa.

16.09.2019

Vg2-klassen har vært på ekskursjon til Limavatnet. Her er et glimt fra turen.

12.09.2019

Restene av stormen Dorian traff Folgefonna samtidig med Geofag2 klassen denne uka. Men elevene trosset forholdene og de fikk mange fine timer på breen med spennende klatring i sprekker.

Det var litt skremmende å se hvor mye mindre breen var i år etter rekordstor issmelting. Torsdag går turen videre til Folgefonnsenteret i Rosendal med blant annet foredrag av klimaforsker.

12.09.2019

Lørdag 12. september drar Amalie S Hagerup, Heidi Sagmo, Hannah T Aukland og Jenny Møller fra Hetland vgs. til Grenoble i Frankrike.

Her skal de være i fire uker. I Grenoble skal de gå på fransk skole og bo hjemme hos en fransk familie. Når de reiser hjem blir den franske eleven med til Norge. Da får Hetland besøk av fire franske jenter som skal følge vår skolehverdag i en måned. Vi ønsker jentene god tur og lykke til med et spennende kulturelt og språklig opphold.

12.09.2019

I år har Hetland startet opp tilbud om Breddeidrett 2 som et valgfritt programfag på Vg3. Tilbudet ble godt tatt imot, og elevene har vært på overnattingstur til Viglesdalen. Stikkord for turen: 15 km tur/retur, vått, (lav) badetemperatur, kortspill og meget god stemning.

12.09.2019

Tradisjonen tro dro Vg3 på høsttur til Preikestolen denne uka . Med perfekt turvær og supre elever og lærere ble det en nydelig tur og flott felles opplevelse

06.09.2019

Skolevalget ved Hetland ble gjennomført torsdag uke 36. Valgdeltakelsen var på 91,3 %.

03.09.3019

I uke 35 var Breddeidrett på kanotur i Lutsivannet. Elevene i klassen 2sta var på tur fra mandag til onsdag. Det var varmt, det var overnatting i telt under åpen himmel på holme og masse bading. Elevene i 2stb hadde mer vekslende vær–alt fra torden og lyn, til sol og vindstille. Felles for begge gruppene var øving på kameratredning og god stemning.

30.08.2019

Team–building, aktiviteter, grilling av nydelig vær var ingrediensene da årets Vg1–elever slo seg løs på skolens flotte uteområde.