Solid krafttak mot kreft

Klikk for stort bildeElevene på Hetland klarte i løpet av noen hektiske dager i tidspunktet da Norge ble "koronastengt" å samle inn hele 127 733 kroner til Kreftforeningens aksjon.

Som det går fram av brevet nedenfor, er foreningen svært takknemlig for støtten:

Russens bøsseaksjon 
Kjære Hetland vgs, takk for at dere hjelper oss med å ta et krafttak mot kreft.

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon og årets viktigste russeknute. Hvert år blir det gjort en kjempeinnsats for kreftsaken, og russen er Kreftforeningens viktigste samarbeidspartner i Krafttak mot kreft-aksjonen. Årets aksjon ble dessverre for noen avlyst, likevel så ønsker vi å få takke alle skolene for deres engasjement for kreftsaken.  

I perioden 7.-15. mars, ble det i Rogaland samlet inn 2,8 millioner kroner gjennom bøsseaksjon eller digitale plattformer da Norge ble rammet av korona. Samarbeidet med årets russekomiteer har vært veldig godt og vi håper at neste års russ vil fortsette den gode tradisjonen. 

Kreftforeningen setter veldig stor pris på at skolen hjelper oss med å legge til rette for at russen kan utøve samfunnsansvar. Kreft er en sykdom som berører alle. I løpet av livet vil en av tre personer få en kreftdiagnose. Pengene som ble samlet inn under Krafttak mot kreft, går til forskning på kreftsykdom og tilbud til kreftpasienter og pårørende. Det trengs mer forskning på bedre behandling slik at flere overlever og også lever godt etter kreftbehandling.  

Alle elever som var med i russekomiteen får i løpet av disse dagene tilsendt attest for sin innsats.

Til toppen