Topp stemning hos Ungdomsbedriftene

Det var god stemning da Hetland sine ungdomsbedrifter viste frem bedriftene sine og produktene de tilbyr. De fikk besøk av mange interesserte elever og lærere på skolen på sine stands i Breidablikk i forrige uke.

Bedriftene hadde brukt uken på å dekorere standene for å formidle sitt budskap og tiltrekke seg kundenes oppmerksomhet. Mange var interesserte i de ulike bedriftene, og her kunne de finne plakater for salg hos PosterPoint UB til inntekt for WWF og Psykisk Helse ungdom, plakater med mening! Det var også mulig å se prototyper og forhåndsbestille følgende produkter: 

  • Kreativt duftarmbånd for de som reagerer på parfyme eller sterk lukt hos Duftarmbond UB, 
  • Flotte kopper i keramikk, som har et innhakk som gjør at man unngår søl, hos Coffeedrops UB
  • Lokalt produsert PC bord som minimerer stråling fra PC’en hos TableTop UB
  • Kvalitetshettegensere med trykk av lokal kunst, som skal gjøre ungdom mer oppmerksomme på kunstverden, hos Strøket UB.

 

Hos flere bedrifter kan man også støtte en god sak, som ved kjøp av de lekre hårspenner hos A’deli UB, gir man 15 % av overskuddet til Miljøagentene som jobber for reduksjon av plast i havet. 

Veloco UB er opptatt av å få folk og ungdom i aktivitet, og selger smart treningsutstyr for hjemmetrening – samt tilbyr aktivitetspakker for å få deg bort fra hjemmekontoret. 

Sillybag UB tok bestilling på praktiske silikonposer for matpakke eller oppbevaring av mat, for å unngå så mye bruk og kast av brødposer til matpakke og matoppbevaring. 

I tillegg til disse produktene har man bedrifter som Smartlift UB. De utvikler en app som skal erstatte ski-kortene i skianlegg. 

Søk opp bedriftene på Instagram for mer informasjon og se bilder her av de ulike bedriftene på stands. 

Til toppen