Helsesykepleier

Har du behov for råd og veiledning om det som har med helse å gjøre? Eller trenger du bare noen å snakke med? Da er skoletjenesten der for deg. Ved behov kan helsesykepleier henvise videre til lege, PPT eller andre instanser.

Kontortid på skolen

• Mandag: 08.00 - 15.00
  • Tirsdag: 08.00 - 12.00
  • Onsdag: 08.00 - 15.00

​Drop-in eller etter avtale.

Kontakt helsesykepleier

Elisabet Haga

​Skolehelsetjenesten har kontor på elevrådsrommet i underetg.

Du kan for eksempel snakke med helsesykepleier om

personlige problemer eller bekymringer knyttet til hjem, skole eller venner

• prevensjon, graviditet, kjønnssykdommer, underlivsplager
  • søvnvansker, ernæring
  • stress, sorg, angst og depresjon, spiseproblemer, selvskading, smerter
  • mobbing, skolefravær, lav selvfølelse eller selvtillit, ensomhet, prestasjonsangst, konsentrasjonsvansker
  • fysisk og psykisk vold, overgrep og voldtekt
  • rusmidler, røyk/snus

Det tilbys også graviditetstest, klamydiatest og du kan få resept på eksempelvis p-piller og p-stav.

Om tilbudet

• Time hos helsesøster regnes som dokumentert fravær og teller ikke med i fraværsgrensen på 10%.
  • Tilbudet er gratis.
  • Helsesøster har taushetsplikt. Ved mistanke om mishandling i hjemmet eller alvorlig omsorgssvikt, har vi meldeplikt til barnevernstjenesten.

​Skolehelsetjenesten har kontor på elevrådsrommet i underetg.

Obs: ikke send sensitive personopplysninger på sms/e-post.

Helsesykepleier Elisabet Haga - Klikk for stort bildeHelsesykepleier Elisabet HagaHelsestasjon for ungdom

Utenom trefftidene på skolen, kan du benytte deg av tilbudet på Helsestasjon for ungdom. Helsestasjon for ungdom er og på facebook: helsestasjon for ungdom i Stavanger / @helsestasjonforungdomstavanger. instagram: helsestasjonungdom.stavanger