Bistandskomite - Forut

Tusen takk til alle dere som bidro på årets innsamlingsdag. Hetland har samlet inn penger til prosjekter på Sri Lanka  gjennom 3 år og vi har nå nettopp signert en ny 3-årsavtale slik at vi får hjulpet så mange som mulig med gjenbosetting etter borgerkrigen

Her er elevene som utgjør årets bistandskomite. De jobber med ulike aktiviteter for å samle inn mest mulig penger til prosjektene våre på Sri Lanka. Vi oppfordrer så mange som mulig til å støtte de ulike aktivitetene som gruppen setter i gang.  Før vinterferien blir det kakesalg - så løp og kjøp. Dato blir annonsert på infoskjermene og på elevinfo. Vi oppfordrer også alle til å kaste tomme flasker og bokser i pantedunkene som er plassert rundt på skolen - bistandsgruppen panter ukentlig. Takk for all støtte til prosjektene våre på Jaffna-halvøya. 

Bilde av elevene som utgjør bistandskomiteen  - Klikk for stort bildeFra venstre Julie, Erle, Kaja og Ane.

 

 

Onsdag 8. mars reiser denne gjengen til Sri Lanka og Jaffna for å besøke prosjektene som vi på Hetland har vært med og finansiert bl.a. gjennom skolens innsamlingsdag. Stor takk til alle dere som bidrog. I tillegg er vi så heldige at vi skal få være med å legge grunnsteinen for vårt neste prosjekt som blir en skole.