Aktuelt

Flere hundre ungdomsskoleelever og foresatte var innom skolen da det ble arrangert åpen dag på Hetland mandag 20. januar.

Vi ønsker at foresatte skal bli kjent med hvilke muligheter det er for programfagsvalg for Vg2 og Vg3 på medier og kommunikasjon. Derfor  inviteres dere nå til et informasjonsmøte.

Vi ønsker at dere foresatte skal bli kjent med søknadsprosessen og fagvalg for Vg2ST på programområdet for studiespesialisering, samt få utfyllende informasjon om programfagene vi tilbyr på Vg2 ST og Vg3 ST.

Vi vil med dette invitere til et informasjonsmøte om fagvalg og de kommende språkturene på Vg2. Elevene trenger ikke å være med på dette møtet da de har fått denne informasjonen i skoletiden.

Torsdag 16. januar sender hørselsavdelingen på Hetland på Snapchat-kanalen Hverdagsdøv. Temaet denne uken er videregående skoletilbud for hørselshemmede og i Snapchaten viser vi vårt tilbud på videregående skoler i Sør-Rogaland.

Vi har fra midten av februar og ut skoleåret behov for en vikar i norsk som kan dekke opp ca 30% undervisning på alle trinn. Ta kontakt med avd.leder Frode Brueland, 905 02 134.

Her kan du lese mer om  programmet for dagen, og bli bedre kjent med skolen vår!

Tradisjonen tro ble juleavslutningen feiret i kantinen med elever og ansatte på plass. Etter kakao og kakemann til alle gikk elevene i kontaktlærergruppene for å reflektere rundt temaet takknemlighet. Dette dannet rammen for fellesstunden i kantinen. Mange gode elevinnslag, fellessang og taler ga oss en fin avslutning på høsten 2019.

God jul og velkommen tilbake 2. januar 2020.

Mandag 16. desember hadde vi besøk av science circus for vg1 og vg2. Et forrykende juleshow med mye læring, latter og kule aktiviteter.

Takk for besøket og velkommen igjen!

Du kan i år kjøpe gavekort, der hele summen går til skolens bistandsprosjekt på Sri Lanka. Summen bestemmer du helt selv og du bidrar til å bygge opp skoler, toaletter, brønner og samfunnshus til flere hundre mennesker.

Gavekortene får du kjøpt i resepsjonen hver dag fram mot jul. Dette er den perfekte julegaven til den som har alt, og som vil gi til dem som har ingenting.

Hilsen bistandsgruppen på Hetland