Aktuelt

Vitnemål og kompetansebevis bestilles via knappen under.

Bestilling av vitnemål

Elever som skal starte hos oss i Vg1 og nye elever som skal inn i Vg2 inviteres til å stikke innom skolen torsdag 11. august.

Her vil du kunne møte noen av rådgiverne, trinnledere og miljøveileder. Du vil få sett litt på skolen og mulighet til å få svar på dine spørsmål før selve skolestarten.

Vg1: 11.00

Vg2: 12.00

VELKOMMEN!

Vi ønsker alle våre elever en riktig god og velfortjent sommerferie! Velkommen tilbake i august til nye og "gamle" elever

I siste skoleuke fikk årets Vg2-elever besøk av politi, årets russ, helsesykepleier og mobbeombud. Politiet gjennomgikk en del regler knyttet til russefeiring, men det viktigste ved samlingen var mobbeombudets budskap om inkludering både i russetiden og ellers.  I gruppearbeidet etter samlingen viste eleven stort engasjement for å jobbe med inkludering og hadde mange gode innspill både til mobbeombudet og til alle som jobber på Hetland. Takk til alle som bidro for at dette ble en vellykket temadag. 

Tirsdag 14. juni var  elevene på Vg1 og Vg2 så heldige at de fikk oppleve foredraget «Motstand = styrke» med Adil Khan. Over to timer tok han oss med på en reise gjennom egen oppvekst og karriere med opp og nedturer, og utfordret også publikum til å tenke over sitt eget liv. Tusen takk for et kjempebra og brutalt ærlig foredrag om psykisk helse, prestasjonsjag og den indre dialogen vi alle har med oss.

Informasjon om Pc-ordningen for elever finner du her

Elever og ansatte inviteres til avslutningsfest for Vg3 ST/MK på skolen onsdag 15. juni kl 15-18 . Avslutningsfesten blir streamet via skolens facebookside slik at foresatte og andre som ønsker å følge festen har mulighet til dette. 

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i et fag. Skolen starter torsdag 16. juni og avslutter med eksamen onsdag 29. juni. Viktig at du er i dialog med din faglærer før du søker. 

Les mer om Sommerskolen

Vi på Hetland har i lengre tid samarbeidet med Forut om et bistandsprosjekt på Sri-Lanka. Pengene vi har samlet inn har gått til skole og barnehage og vi har nå fått en  tilbakemelding på at arbeidet viser godt igjen lokalt på Sri-Lanka. Det er fortsatt store utfordringer både økonomisk og med ettervirkninger av mange års krigføring. 

Utbyggingen og ombyggingen av noe av det eksisterende skolebygget er nå godt i gang. Det er stor aktivitet i byggegropen, og selv om det høres har det foreløpig ikke skapt noen problemer for undervisningen og den daglige driften. De mest støyende arbeidene legges til etter skoletid og til ferier. Tidligere denne uken var Jærradioen på besøk og hadde et intervju med rektor knyttet til utbyggingen.  Vi gleder oss til åpning august 2023. 

Til toppen