Aktuelt

Torsdag 16. januar sender hørselsavdelingen på Hetland på Snapchat-kanalen Hverdagsdøv. Temaet denne uken er videregående skoletilbud for hørselshemmede og i Snapchaten viser vi vårt tilbud på videregående skoler i Sør-Rogaland.

Vi har fra midten av februar og ut skoleåret behov for en vikar i norsk som kan dekke opp ca 30% undervisning på alle trinn. Ta kontakt med avd.leder Frode Brueland, 905 02 134.

Her kan du lese mer om  programmet for dagen, og bli bedre kjent med skolen vår!

Tradisjonen tro ble juleavslutningen feiret i kantinen med elever og ansatte på plass. Etter kakao og kakemann til alle gikk elevene i kontaktlærergruppene for å reflektere rundt temaet takknemlighet. Dette dannet rammen for fellesstunden i kantinen. Mange gode elevinnslag, fellessang og taler ga oss en fin avslutning på høsten 2019.

God jul og velkommen tilbake 2. januar 2020.

Mandag 16. desember hadde vi besøk av science circus for vg1 og vg2. Et forrykende juleshow med mye læring, latter og kule aktiviteter.

Takk for besøket og velkommen igjen!

Du kan i år kjøpe gavekort, der hele summen går til skolens bistandsprosjekt på Sri Lanka. Summen bestemmer du helt selv og du bidrar til å bygge opp skoler, toaletter, brønner og samfunnshus til flere hundre mennesker.

Gavekortene får du kjøpt i resepsjonen hver dag fram mot jul. Dette er den perfekte julegaven til den som har alt, og som vil gi til dem som har ingenting.

Hilsen bistandsgruppen på Hetland

I år driver elever i faget Grafisk Design ungdomsbedrift. Outline UB tar oppdrag for andre ungdomsbedrifter, samt små og mellomstore bedrifter. I dag har de presentert utkast til roll-up for oppdragsgiver Hetland vgs!

Årets Mini-FN er i gang, og tema i år er atomnedrustning og konflikten mellom USA og Iran.

Tilbudet om gratis meningokokk-vaksine for Vg3-elever på Hetland er framskyndet til onsdag 11. desember. Vaksineringen foregår på Hetland mellom kl. 08.30 og 12.00, og alle Vg3-elever har fått tilsendt sms om dette.

0 Kommentarer

I år gjennomføres Elevundersøkelsen i ukene fram mot jul. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

0 Kommentarer