Aktuelt

I uke 41, 11-15. oktober er det høstferie for elever i Rogaland. På grunn av byggearbeider vil skolen være fysisk stengt denne uken. Skolens ledelse er tilgjengelig  via mobil og e-post. Kontaktinformasjon finner du her

Mandag 27. september var Geofag 1 på tur til Hafrsfjord, der fikk de blant annet studert ulike bergarter å nært hold. 

Onsdag 22.09 besøkte Topplinjen VG1 utstillingen til Nordic Edge på torget i Stavanger. Vi fikk først en innføring i hva Nordic Edge er av Elen M. Haugs Langvik , rådgiver smartbyavdelingen i Stavanger kommune. Deretter gikk vi rundt på utstillingen og fikk høre og se om alt fra smart kunst, lokalmat, innbyggerinvolvering til biokull og sensorteknologi. Håper besøket har gitt kunnskap og inspirasjon til kommende entreprenører og innovatører fra Hetland.

Takk til Elen og de andre som tok imot oss.

Entreprenørskapselevene var 13.09 på besøk hos ToppSopp på Jåttå. Der fikk de høre en inspirerende historie om oppstarten av bedriften og status i dag. De fikk et innblikk i produksjonsprosessen, og en smaksprøve med smørstekt blågrå østerssopp. Gården der ToppSopp holder til har og mange Angusdyr og elevene fikk i tillegg til å hilse på soppen hilst litt på disse. 

Breddeidrett 1 har hatt en flott kanotur til Lutsivannet. To overnattinger i fint og varmt vær, mange kjekke aktiviteter - og bading for alle. Faglærerne melder om god stemning - og godt læringsutbytte både faglig og sosialt. 

Tirsdag 8. september var det skolevalg for alle elevene på Hetland. God valgdeltakelse tegner positivt for engasjementet videre.. Under finner du resultatet for skolen. Les mer om skolevalget

Tirsdag 31. august ble det avholdt foreldremøte for Vg2 St og MK. Takk til alle som. møtte, presentasjonen fra møtet finner dere her: Presentasjon foreldremøte Vg2 31.08.21 (PDF, 6 MB)

Har du behov for råd og veiledning om det som har med helse å gjøre? Eller trenger du bare noen å snakke med? Da er skoletjenesten der for deg. Ved behov kan helsesykepleier henvise videre til lege, PPT eller andre instanser.

Kontortid på skolen

  • Mandag: 08.00 - 15.00
  • Tirsdag: 08.00 - 12.00
  • Onsdag: 08.00 - 15.00

​Drop-in eller etter avtale. 

Kontakt helsesykepleier

Elisabet Haga

Les mer hva skolehelsetjenesten kan tilby

Skoleåret 2020/2021 fikk alle våre videregående skoler et nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole. 

Hvordan logger jeg inn? 

Du kan logge deg inn i VIS fra og med 16. august 2021.  
Bruk ID-porten for å logge deg inn. Når du bruker ID-porten, kan du velge om du vil logge deg inn med MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass eller Commfides. Husk at du må logge inn hver gang du bruker systemet. Det er hensynet til sikkerhet som er grunnen til det.

Etter en travel innspurt på et hektisk skoleår er vi i ferd med å gå over i feriemodus. Ønsker dere alle en god sommer og velkommen tilbake mandag 16. august til alle elever som skal være med oss neste skoleår. 

Til toppen