Aktuelt

Denne uken hadde vi skolens første Menneskerettighetsdag. Elevene fra programfagene rettslære, politikk & menneskerettigheter og sosialkunnskap fikk faglig påfyll.

Søk opp HetlandVGS2020 på Snapchat og følg med på hva redaktør Vidar Sømme i 3MEAB legger ut! Og be gjerne venner og kjente om å legge oss til...

I disse dager foregår de siste forberedelsene til Elevtinget 2020. I år sender Hetland to representanter til det årlige arrangementet i regi av Elevorganisasjonen.

Vi vil med dette invitere til et informasjonsmøte om fagvalg og de kommende språkturene på Vg2. Elevene trenger ikke å være med på dette møtet da de har fått denne informasjonen i skoletiden.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars

I dag har engasjerte elever i bildeklassen på Vg2 vært på kalde og vindfulle Vardenes fyr for å filme noen dramatiske scener til en kortfilm de jobber med. Veldig gøy!

Forrige torsdag var elevene i 1meab på besøk hos venneforeningen til Norsk grafisk museum på Våland. Der fikk de gjennomgang av hvordan aviser og andre trykksaker ble laget før datamaskinens tid.

Sist uke reiste mange av Vg3-elevene på Topplinja til England. Programmet var tett, men lærerikt.

I dag ble de siste vaksinene av elever på Vg1 satt. Dermed er Stavanger kommunes vaksinasjonsprogram for elevene på Vg1 og Vg2 nå gjennomført. Vg3-elevene fikk vaksinen før jul.