Aktuelt

Gjelder Vg1-elever: Siste sjanse for å kjøpe datamaskin på PC-ordningen er 30. november. Les mer om ordningen

Etter de vanlige fraværsreglene må elevene dokumentere sykefraværet sitt. Ved å gjeninnføre de midlertidige fraværsreglene kan elever som har helserelatert fravær, bruke egenmelding. De som er yngre enn 18 år må få bekreftelse fra de foresatte.

Unntaket som nå gjeninnføres vil gjelde for alt fravær av helsegrunner dette skoleåret. Det betyr at det også vil gjelde for det sykefraværet elevene har hatt fra 11. oktober og frem til i dag. For fravær av helsegrunner i denne perioden godtas derfor både legeerklæringer for de elevene som har skaffet det, men også egenmeldinger og foreldreerklæringer.

Informasjon om endringen

Det har vært en økende tendens til skabb tilfeller i ungdomsbefolkningen i Stavanger den siste tiden, og vi sender derfor ut informasjon om denne hudsykdommen som for mange er ukjent. Er du plaget med nupper eller blemmer i huden som klør, med økende kløe på natten, bør du raskt oppsøke lege og starte med behandling. Les vedlagte informasjonsskriv nøye. 

I uke 41, 11-15. oktober er det høstferie for elever i Rogaland. På grunn av byggearbeider vil skolen være fysisk stengt denne uken. Skolens ledelse er tilgjengelig  via mobil og e-post. Kontaktinformasjon finner du her

Mandag 27. september var Geofag 1 på tur til Hafrsfjord, der fikk de blant annet studert ulike bergarter å nært hold. 

Onsdag 22.09 besøkte Topplinjen VG1 utstillingen til Nordic Edge på torget i Stavanger. Vi fikk først en innføring i hva Nordic Edge er av Elen M. Haugs Langvik , rådgiver smartbyavdelingen i Stavanger kommune. Deretter gikk vi rundt på utstillingen og fikk høre og se om alt fra smart kunst, lokalmat, innbyggerinvolvering til biokull og sensorteknologi. Håper besøket har gitt kunnskap og inspirasjon til kommende entreprenører og innovatører fra Hetland.

Takk til Elen og de andre som tok imot oss.

Entreprenørskapselevene var 13.09 på besøk hos ToppSopp på Jåttå. Der fikk de høre en inspirerende historie om oppstarten av bedriften og status i dag. De fikk et innblikk i produksjonsprosessen, og en smaksprøve med smørstekt blågrå østerssopp. Gården der ToppSopp holder til har og mange Angusdyr og elevene fikk i tillegg til å hilse på soppen hilst litt på disse. 

Breddeidrett 1 har hatt en flott kanotur til Lutsivannet. To overnattinger i fint og varmt vær, mange kjekke aktiviteter - og bading for alle. Faglærerne melder om god stemning - og godt læringsutbytte både faglig og sosialt. 

Tirsdag 8. september var det skolevalg for alle elevene på Hetland. God valgdeltakelse tegner positivt for engasjementet videre.. Under finner du resultatet for skolen. Les mer om skolevalget

Tirsdag 31. august ble det avholdt foreldremøte for Vg2 St og MK. Takk til alle som. møtte, presentasjonen fra møtet finner dere her: Presentasjon foreldremøte Vg2 31.08.21 (PDF, 6 MB)

Til toppen