Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

Aktuelt

Skolene stenges for ordinær undervisning. Slik situasjonen er nå, vil skolen holdes stengt til over påske. Dette gjøres for å forhindre koronasmitte.

Les mer

 Inntil videre er skolens kontor og telefon betjent mellom kl. 09.00 og 14.00 på hverdager.

Vi har flere ledige stillinger for kommende skoleår.

Denne dagen har elevene en annerledes skoledag, de skal jobbe og bidra med minimum kr. 300,- hver. Vi samler inn penger til vårt bistandsprosjekt på Sri Lanka, målet er kr. 190 000. Vi ønsker hverandre lykke til og håper på tidenes resultat.

I forbindelse med smittevernberedskap knyttet til spredning av koronaviruset, er det besluttet å gjøre unntak fra bestemmelse om fraværsgrensen. Dette gjøres for å skåne helsevesenet, slik at de kan bruke kapasiteten sin på dem som trenger det mest.

 Her kan du lese rapporten fra vår elevrådsleder Jenny Møller etter deltakelsen på Elevtinget: 

Hetland stilte med flere entreprenører på fylkesmessen for ungdomsbedrifter i regi av Ungt Entreprenørskap Rogaland. Noen av bedriftene ble også premiert.

Nylig hadde de to klassene et tverrfaglig opplegg med fokus på muntlige ferdigheter. Elevene fra R1 fikk snakke matte og elevene fra Psykologi 2 fikk praktisere god kommunikasjon.

Helsedirektoratet har laget en informasjonsfilm om koronaviruset. Se den her:

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte.

  

  Les mer her!

Til toppen