Aktuelt

Tradisjonen tro ble juleavslutningen feiret i kantinen med elever og ansatte på plass. Etter kakao og kakemann til alle gikk elevene i kontaktlærergruppene for å reflektere rundt temaet takknemlighet. Dette dannet rammen for fellesstunden i kantinen. Mange gode elevinnslag, fellessang og taler ga oss en fin avslutning på høsten 2019.

God jul og velkommen tilbake 2. januar 2020.

Mandag 16. desember hadde vi besøk av science circus for vg1 og vg2. Et forrykende juleshow med mye læring, latter og kule aktiviteter.

Takk for besøket og velkommen igjen!

Du kan i år kjøpe gavekort, der hele summen går til skolens bistandsprosjekt på Sri Lanka. Summen bestemmer du helt selv og du bidrar til å bygge opp skoler, toaletter, brønner og samfunnshus til flere hundre mennesker.

Gavekortene får du kjøpt i resepsjonen hver dag fram mot jul. Dette er den perfekte julegaven til den som har alt, og som vil gi til dem som har ingenting.

Hilsen bistandsgruppen på Hetland

I år driver elever i faget Grafisk Design ungdomsbedrift. Outline UB tar oppdrag for andre ungdomsbedrifter, samt små og mellomstore bedrifter. I dag har de presentert utkast til roll-up for oppdragsgiver Hetland vgs!

Årets Mini-FN er i gang, og tema i år er atomnedrustning og konflikten mellom USA og Iran.

Tilbudet om gratis meningokokk-vaksine for Vg3-elever på Hetland er framskyndet til onsdag 11. desember. Vaksineringen foregår på Hetland mellom kl. 08.30 og 12.00, og alle Vg3-elever har fått tilsendt sms om dette.

0 Kommentarer

I år gjennomføres Elevundersøkelsen i ukene fram mot jul. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

0 Kommentarer

Noen datoer som gjelder alle videregående skoler i fylket begynner nå å falle på plass. Her er det lagt inn et lite forbehold om endringer av planleggingsdagene i november og februar.

0 Kommentarer

Vi gratulerer Sander Lid Fiskå, en av elevene våre på Medier og kommunikasjon, med seier og et budsjett på inntil 100.000 kroner til å lage film for!

0 Kommentarer

Her ser du medlemmene i bistandsgruppen. De har ansvar for å organisere arbeidet for skolens solidaritetsprosjekt dette skoleåret.