Aktuelt

Han er dermed blant de 18 beste i landet i fysikk. Det var 827 elever med fra 96 skoler. Gratulerer og lykke til i finalen

Først venter en uke kursing ved Fysisk institutt, Universitetet i Oslo. (Digitalt denne gang pga covid)

Ha en riktig god vinterferie. Ta vare på hverandre og husk smittevern. Velkommen tilbake til Hetland mandag 8. mars.

Til tross for dårlig værmelding ble det en kjekk og lærerik dag på snøskredkurs i Sirdal. På bildene ser vi elever som planlegger tryggest mulig rute fra Bergetjødn til Ånestøl. Deretter gikk vi ruta og vurderte skredfare underveis. Elevene lærte å bruke sender/mottaker (skredsøker), og fikk prøve å søke etter en mottaker som var gjemt i snøen. Det ble også laget en snøprofil for å se på lagdelingen i snøen. Vi hadde selvsagt en god lunsj utendørs med bål og pølser, før turen gikk tilbake igjen😊

Hele denne uken har Vg3 dratt i gang og gjennomført en temauke for hele skolen, mange elever fra Vg1 og Vg2 har og vært sporty nok til å stille opp i ulike antrekk.

Undervisningsstillinger innen norsk, fremmedspråk og engelsk, psykologi

Skolen har ledig inntil hel fast stilling med undervisning i norsk kombinert med undervisning i et eller flere andre relevante fag som tilbys på studiespesialiserende utdanningsprogram. Det er ønskelig at søkere har tilstrekkelig kompetanse og erfaring i norskfaget til å undervise på alle trinn, inklusive avgangsnivå.

Lunsjen på Hetland ble torsdag 11. februar brukt til en liten forsmak på valentinesfeiringen. Blind dates og roseutdeling med TvVest på besøk satte en ramme rundt markeringen  Se TvVest sitt innslag her

Fantastisk innsats av skolens russepresident! Elin har i kveld vært i møte med Statsminister Solberg, Espen Nakstad og Guri Melby! Elin representerte russen i Stavanger på en veldig god måte! Vi heier på Elin videre i planleggingen av russetid i en pandemi.

Det var god stemning da Hetland sine ungdomsbedrifter viste frem bedriftene sine og produktene de tilbyr. De fikk besøk av mange interesserte elever og lærere på skolen på sine stands i Breidablikk i forrige uke.

Regjeringen har besluttet at skriftlig eksamen for elever på 10. trinn og i videregående opplæring våren 2021 er avlyst.

Muntlig eksamen for elevene på Vg1 og Vg2 er også avlyst. Muntlig eksamen for avgangselevene på 10. trinn og Vg3 skal gjennomføres.

Privatister skal gjennomføre eksamen.

Les mer på udir.no. Vi oppdaterer nettsiden fortløpende.

Elevene i Geofag 1 har vært ute i felt og lett etter spor etter breen. De har funnet flere flyttblokker – her ser du noen av dem. De har undersøkt bergarten og skal prøve finne ut hvor flyttblokken kan komme fra og hvilken vei breen har gått.