Aktuelt

Torsdag 6. oktober ble Verdensdagen for psykisk helse markert ved Hetland. Årets aksjon oppfordret til å løfte blikket, se hverandre og ta vare på hverandre. I kantinen satt både klemmer, muffins og latteren løst. Skolen samlet seg i skjønne foreninger, på tvers av klassetrinn, bakgrunn og kjønn. Men i man cave var det bare gutta som slapp inn.

Fredag 23. september ble den internasjonale dagen for tegnspråk markert i lunsjen på Hetland. Både elever og lærere iførte seg blått, tegnspråkets farge, og elevene fikk muligheten til å lære seg et godt knippe med lydløse ord og fraser.

Slik et ungt menneske er mer enn sine fag og resultater, er tiden på Hetland mer enn powerpoints, prøver og prestasjoner. Den er selve ungdomstiden, med alle sine oppturer og nedturer, spørsmål og svar.

 

Alle elever skal i perioden fra nå og frem til høstferien gjennomføre U-say - et opplegg om lærende tankesett. 

Forskning viser at det å hjelpe elever med å utvikle et mer lærende tankesett, det vil si tro på sine egne muligheter til å lære, kan bidra til bedre prestasjoner og større engasjement. U-say er laget med tanke på nettopp dette – å hjelpe elever med å forstå hva som skjer i hjernen når vi lærer, og hvorfor det er viktig å utfordre seg selv for å kunne realisere mer av potensialet sitt.

 Vi har vært så heldige å ha besøk av Ane fra FORUT. Hun holdt inspirerende foredrag for både elever og ansatte, om Sri Lanka og prosjektene Hetland støtter i landet. Ny samarbeidsavtale ble undertegnet for tre nye år mellom FORUT og Hetland.

 

Takk til alle som møtte på informasjonsmøter for foresatte. Se egen aktueltsak om pålogging VIS. Dere finner mer om russetid og samtaleguiden her.

Presentasjonene er tilgjengelige via lenkene under. 

Vg1 foreldremøte 24.08.2022 (PDF, 8 MB)

Vg2 foreldremøte 25.08.22 (PDF, 12 MB)

Skoleåret 2020/2021 fikk alle våre videregående skoler et nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole. 

Hvordan logger jeg inn? 

Du kan logge deg inn i VIS fra og med 17. august 2022  
Bruk ID-porten for å logge deg inn. Når du bruker ID-porten, kan du velge om du vil logge deg inn med MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass eller Commfides. Husk at du av sikkerhetshensyn må logge inn hver gang du bruker systemet. 

Vitnemål og kompetansebevis bestilles via knappen under.

Bestilling av vitnemål

Elever som skal starte hos oss i Vg1 og nye elever som skal inn i Vg2 inviteres til å stikke innom skolen torsdag 11. august.

Her vil du kunne møte noen av rådgiverne, trinnledere og miljøveileder. Du vil få sett litt på skolen og mulighet til å få svar på dine spørsmål før selve skolestarten.

Vg1: 11.00

Vg2: 12.00

VELKOMMEN!

Vi ønsker alle våre elever en riktig god og velfortjent sommerferie! Velkommen tilbake i august til nye og "gamle" elever

Til toppen