Aktuelt

Entreprenørskapselevene var 13.09 på besøk hos ToppSopp på Jåttå. Der fikk de høre en inspirerende historie om oppstarten av bedriften og status i dag. De fikk et innblikk i produksjonsprosessen, og en smaksprøve med smørstekt blågrå østerssopp. Gården der ToppSopp holder til har og mange Angusdyr og elevene fikk i tillegg til å hilse på soppen hilst litt på disse. 

Breddeidrett 1 har hatt en flott kanotur til Lutsivannet. To overnattinger i fint og varmt vær, mange kjekke aktiviteter - og bading for alle. Faglærerne melder om god stemning - og godt læringsutbytte både faglig og sosialt. 

Tirsdag 8. september var det skolevalg for alle elevene på Hetland. God valgdeltakelse tegner positivt for engasjementet videre.. Under finner du resultatet for skolen. Les mer om skolevalget

Tirsdag 31. august ble det avholdt foreldremøte for Vg2 St og MK. Takk til alle som. møtte, presentasjonen fra møtet finner dere her: Presentasjon foreldremøte Vg2 31.08.21 (PDF, 6 MB)

Har du behov for råd og veiledning om det som har med helse å gjøre? Eller trenger du bare noen å snakke med? Da er skoletjenesten der for deg. Ved behov kan helsesykepleier henvise videre til lege, PPT eller andre instanser.

Kontortid på skolen

 • Mandag: 08.00 - 15.00
 • Tirsdag: 08.00 - 12.00
 • Onsdag: 08.00 - 15.00

​Drop-in eller etter avtale. 

Kontakt helsesykepleier

Elisabet Haga

Les mer hva skolehelsetjenesten kan tilby

Skoleåret 2020/2021 fikk alle våre videregående skoler et nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole. 

Hvordan logger jeg inn? 

Du kan logge deg inn i VIS fra og med 16. august 2021.  
Bruk ID-porten for å logge deg inn. Når du bruker ID-porten, kan du velge om du vil logge deg inn med MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass eller Commfides. Husk at du må logge inn hver gang du bruker systemet. Det er hensynet til sikkerhet som er grunnen til det.

Etter en travel innspurt på et hektisk skoleår er vi i ferd med å gå over i feriemodus. Ønsker dere alle en god sommer og velkommen tilbake mandag 16. august til alle elever som skal være med oss neste skoleår. 

Utdanningsminister Guri Melby har i en pressekonferanse 27. mai avlyst muntlig eksamen for våren 2021. 

Unio og LO kommune har tatt ut til sammen 505 medlemmer i streik fra torsdag 27. mai hvis det ikke blir enighet mellom partene. Tolv skoler og sentraladministrasjonen i Rogaland fylkeskommune rammes i så fall.

 

Totalt 458 medlemmer i Unio og 47 fra LO kommune tas ut i streik dersom ikke partene kommer til enighet i meklingene. Fristen er ved midnatt i dag, onsdag 26. mai. 445 av de ansatte som er varslet tatt ut i streik jobber i de videregående skolene, 60 i sentraladministrasjonen.

Det er søkt om dispensasjon for i overkant av 60 medarbeidere. Det gjelder hovedsakelig innen tilrettelagt opplæring og ansatte som skal være sensor ved privatisteksamen. Det er derfor fortsatt ikke endelig avklart hvor mange som faktisk vil tas ut ved en eventuell streik. 

 

Skolene som tas ut i en eventuell streik er:

 • Bergeland videregående skole (50 tatt ut)
 • Godalen videregående skole (65 tatt ut)
 • Haugaland videregående skole (Tre tatt ut)
 • Hetland videregående skole (28 tatt ut)
 • Jåttå videregående skole (79 tatt ut)
 • Karmsund videregående skole (72 tatt ut)
 • Skeisvang videregående skole (25 tatt ut)
 • St. Olav videregående skole (39 tatt ut)
 • St. Svithun videregående skole (32 tatt ut)
 • Stavanger katedralskole (24 tatt ut)
 • Vardafjell videregående skole (26 tatt ut)
 • Stavanger offshore tekniske skole (To tatt ut)

Elin Ase fra Hetland er president i Stavangers hovedstyre og gjør en kjempejobb med å representere russen og skolen på en god måte i en veldig utfordrende situasjon. Nå er russetiden satt på pause frem til 13. mai. Les mer i Stavanger Aftenblad sin artikkel.

Til toppen