Aktuelt

Nytt skoleadministrativt system  

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS blir tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart. 

Målet med VIS er å legge til rette for å møte skolens framtidige behov ved å: 

  • fornye, forenkle og forbedre arbeidsdagen til elever, lærere og skoleadministrasjonen 

  • legge til rette for kommunikasjon mellom skolen og hjemmet 

  • digitalisere skoleadministrasjon – gi mer elektronisk, automatisert og effektiv arbeidsflyt 

  • gi oversikt over at elevene har fått den opplæringen de har krav på 

VIS blir etter hvert tatt i bruk av alle fylkeskommunene i landet. Akershus fylkeskommune tok systemet i bruk skoleåret 2019/2020. Skoleåret 2020/2021 er det Rogaland, Innlandet og Viken som tar systemet i bruk. 

Tilgang for elever 

Ved skolestart får nye elever en SMS med informasjon om å aktivere sin bruker. Denne brukeren gir tilgang til ulike tjenester som skolen bruker. Vg2/3-elever bruker sin eksisterende brukerkonto.  

Elever bruker Feide for å logge seg på VIS. 

Pålogging til VIS 

Tilgang for foresatte 

Foresatte til elever under 18 år vil få tilgang til kontaktopplysninger, fravær, læreplaner og timeplan i VIS. Pålogging for foresatte er estimert åpnet i starten av september. Vi vi legge ut mer info her når dette er klart. 

Foresatte bruker ID-porten for å logge seg på VIS. 

Les om behandling av personopplysninger i personvernerklæringen

Visma InSchool (VIS) 
VIS i Rogaland 

Mandag 16. desember hadde vi besøk av science circus for vg1 og vg2. Et forrykende juleshow med mye læring, latter og kule aktiviteter.  

Takk for besøket og velkommen igjen! 

Du kan i år kjøpe gavekort, der hele summen går til skolens bistandsprosjekt på Sri Lanka. Summen bestemmer du helt selv og du bidrar til å bygge opp skoler, toaletter, brønner og samfunnshus til flere hundre mennesker. 

Gavekortene får du kjøpt i resepsjonen hver dag fram mot jul. Dette er den perfekte julegaven til den som har alt, og som vil gi til dem som har ingenting.

Hilsen bistandsgruppen på Hetland

 

I år driver elever i faget Grafisk Design ungdomsbedrift. Outline UB tar oppdrag for andre ungdomsbedrifter, samt små og mellomstore bedrifter. I dag har de presentert utkast til roll-up for oppdragsgiver Hetland vgs!

 Årets Mini-FN er i gang, og tema i år er atomnedrustning og konflikten mellom USA og Iran. 

Tilbudet om gratis meningokokk-vaksine for Vg3-elever på Hetland er framskyndet til onsdag 11. desember. Vaksineringen foregår på Hetland mellom kl. 08.30 og 12.00, og alle Vg3-elever har fått tilsendt sms om dette.

0 Kommentarer

 I år gjennomføres Elevundersøkelsen i ukene fram mot jul. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. 

0 Kommentarer

Noen datoer som gjelder alle videregående skoler i fylket begynner nå å falle på plass. Her er det lagt inn et lite forbehold om endringer av planleggingsdagene i november og februar.

0 Kommentarer

Vi gratulerer Sander Lid Fiskå, en av elevene våre på Medier og kommunikasjon, med seier og et budsjett på inntil 100.000 kroner til å lage film for! 

0 Kommentarer

 Her ser du medlemmene i bistandsgruppen. De har ansvar for å organisere arbeidet for skolens solidaritetsprosjekt dette skoleåret.

Onsdag 4. desember inviteres foreldre og foresatte til et møte der temaet er: "Hvordan gjøre russetiden til en god tid for alle?" 

Til toppen