21.06.2019

Da er alle sommeravslutninger overstått, og skolen går inn i feriemodus. Vi ønsker alle elever og ansatte en riktig god sommer! 

20.06.2019

Topplinja for innovasjon og ledelse her på Hetland har inngått et nytt samarbeid med Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger. Det betyr blant annet at de elevene som går på topplinja får ta 10 studiepoeng i entreprenørskap ved UiS allerede mens de går på Vg3 hos oss!

14.06.2019

Torsdag 13. juni ble 13 års skolegang høytidelig avsluttet for Vg3-kullet. Programmet var variert, med elevinnslag, lærerinnslag, god mat, taler og utdeling av stipend. 

 

 

14.06.2019

Denne uka ble de siste eksamener for i år avholdt på Hetland. Alle elever som har vært oppe i lokalgitt eksamen, det vil si muntlig, muntlig-praktisk og praktisk eksamen, har bestått med glans! Nå er det spennende dager før sensuren faller for skriftlig eksamen i slutten av neste uke.  

Fingers crossed!

27.05.2019Om naturfagslærerne på Hetland er over gjennomsnittet opptatt av hudpleie skal være usagt, men faktum er at alle elevene i Vg1 nå har laget sin egen hudkrem i naturfagstimene. Oppskriften er nok litt hemmelig, men nøyaktighet og temperatur er blant suksessfaktorene.  

24.05.2019

En av årets siste ekskursjoner for biologielevene på Vg2 gikk til Vaulen. Her var det de artene som lever i fjæra som skulle studeres nærmere. Fjæra er nemlig et av jordklodens aller tøffeste leveområder. 

 

17.05.2019

Hetland ønsker alle en flott feiring av grunnlovsdagen! Vi gratulerer også russen med vel overstått russetid :-)

Mandag er første eksamensdag, lykke til med forberedelser til alle eksaminander!

10.05.2019

Også i år var Hetland representert i finalen til konkurransen Death trip! Det var MK-elevene Niclas Christoph Piel og Eskil Hapnes Kitching på Vg2 som vant finaleplass med bidraget «Du har alltid en passasjer».  

I år var det svært mange gode bidrag, så det å være blant de elleve filmene i finalen var en seier i seg selv. Det er Ung i trafikken / Motorførernes avholdsforbund som står bak konkurransen som fokuserer spesielt på ungdom og trafikksikkerhet.

 

09.05.2019

Mai og juni er travle måneder for elevene på Hetland. I løpet av noen få hektiske uker skal de få vise hva de har lært, i form av rundt 1000 skriftlige, muntlige, praktiske eller muntlig-praktiske eksamensbesvarelser. 

Elevkalenderen har en oversikt over viktige datoer og frister. Vi ønsker alle elever lykke til med eksamensperioden! 

26.04.2019

Fredag 26. april dro Biologielevene i Vg2 til Stavanger museum for å bli nærmere kjent med pigghå. Åshild Nordahl på Avdeling for naturhistorie sto for en svært lærerik, engasjerende og interessant disseksjon av det som er den mest vanlige haiarten i våre farvann.

Til toppen